Novice

Božični potop 2019

Bliža se božič na piranski Punti in z njim naš nenadomestljivi božični potop 2019. Božični potop bo v soboto, 14. 12. 2019. Prijave udeležencev bodo tako kot vedno potekale do 11. ure.

Na rtu Madona bodo tudi letos tradicionalno postavljene podvodne jaslice. Jaslice so umetniško delo izdelano posebej za to priložnost iz gline in drugih naravnih materialov na povsem tradicionalen način. Tudi smrekica seveda ne bo manjkala.

Potop z ogledom jaslic lahko opravite kadarkoli tekom dneva. Tisti, ki si to želite, se lahko pridružite vodenemu potopu ob 12. uri .

Priložnostno druženje začnemo ob 14. uri, ko naj bi bili že vsi udeleženci na suhem. Okrepčali se bomo s pršutom in sveže pripravljeno buzaro, kakor se to za morsko vzdušje spodobi. Za gašenje žeje bo poskrbela naša Romana v Spužvi.

Med potopi se boste lahko seznanili z nekaterimi novostmi s področja potapljaške opreme. Nekaj izdelkov bo na voljo za preizkušnjo pod gladino.

Ob prihodu se najprej oglasite v potapljaškem centru, kjer boste ob prijavi prejeli tudi listek za tradicionalno žrebanje božičnih nagrad. Izpolnjen listek odložite v temu namenjeno skrinjico. Nagrajence bomo žrebali na dan božičnega potopa, 14. 12. 2019, ob 15. uri.

Vpišite si termin v koledarje, izgovorov ne sprejemamo. S seboj prinesite dobro voljo.

Cene:
Prijavnina 20,00 eur/ osebo vključuje poleg sodelovanja v nagradni igri tudi uporabo potapljaškega centra (ogrevana garderoba in kopalnica s toplimi tuši), polnjenje
jeklenk z zrakom in prigrizek. Vodenje potopa ob 12. uri je brez doplačila. Izposoja opreme se obračuna po ceniku centra.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo za predhodno najavo na:
diving@subnet.si
ali 041 746 153

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami ob zaključku potapljaške sezone 2019.

0
  Sorodni članki
  • No related posts found.