Novice

Božični potop 2018

Tudi letos se bomo pred božičem še enkrat skupaj potopili na piranski Punti. Božični potop bo v soboto 15. 12. 2018. Prijave udeležencev bodo potekale do 11. ure.

Na rtu Madona bodo tradicionalno postavljene podvodne jaslice. Jaslice so umetniško delo izdelano posebej za to priložnost iz gline in drugih naravnih materialov na povsem tradicionalen način. Smrekica seveda ne bo izostala.

V božičnem vzdušju si boste lahko ogledali tudi kip Istrske Madonne, ki je leta 2014 potopljen in blagoslovljen v poklon vsem, ki so ljubili morje in v njem našli svoj večni mir.

Potop z ogledom jaslic, in/ali kipa Istrska Madonna lahko opravite kadarkoli tekom dneva. Za tiste, ki to želite, bo ob 12. uri organiziran voden potop.

Za priložnostno druženje, ki začne ob 14. uri, bomo tudi letos pripravili okrepčilo z okusi pršuta in buzare. Kot vedno, od udeležencev pričakujemo obilo dobre volje. Za gašenje žeje bo skrbela naša zvesta Romana v Spužvi.

Med potopi se boste lahko seznanili z nekaterimi novostmi s področja potapljaške opreme. Nekaj izdelkov bo na voljo za preizkušnjo pod gladino.

Ob prihodu se najprej oglasite v potapljaškem centru, kjer boste ob prijavi prejeli tudi listek za tradicionalno žrebanje božičnih nagrad. Izpolnjen listek odložite v temu namenjeno skrinjico. Nagrajence bomo žrebali na dan božičnega potopa 15. 12. 2018 ob 15. uri.

Cene:
Prijavnina 20,00 eur/osebo vključuje poleg sodelovanja v nagradni igri tudi uporabo potapljaškega centra (ogrevana garderoba in kopalnica s toplimi tuši), polnjenje jeklenk z zrakom in prigrizek. Vodenje potopa ob 12. uri je brez doplačila. Izposoja opreme se obračuna po ceniku centra.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo za predhodno najavo na:
diving@subnet.si
ali 041 746 153
Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami ob zaključku potapljaške sezone 2018.

0
  Sorodni članki
  • No related posts found.