SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE
PRIPOROČILA ZA POTAPLJAŠKO POTOVANJE
LICENCE

 

Prepričani smo, da so za kvalitetno organizacijo in izvedbo potapljaškega potovanja potrebna znanja ter izkušnje tako iz turistično – organizacijskega kot iz potapljaškega področja. Zato smo se v podjetju SUB-NET odločili za ustanovitev prve potapljaške turistične agencije v Sloveniji. Kot profesionalni potapljaški inštruktorji se zavedamo potreb in želja rekreativnih potapljačev, ki radi obiskujejo eksotični podvodni svet. Z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi potopi po vsem svetu se trudimo zadovoljiti tudi najzahtevnejše želje naših potapljaških popotnikov.

Pri organizaciji potovanj sodelujemo z večjimi domačimi in tujimi agencijami predvsem s ciljem enostavne, hitre in zanesljive izvedbe potovanja na vsaki lokaciji, ki si jo zaželite.

Potovanja organiziramo tekom celega leta in sicer v treh oblikah:

  • SUB-NET-ova potovanja
    V teh terminih skupino potapljačev spremlja naš inštruktor. Potope na izbrani destinaciji še vedno vodijo lokalni potapljaški profesionalci. Na izbranih destinacijah imajo potniki možnost opravljanja potapljaških tečajev v slovenščini.
  • Posamični odhodi po naročilu
    V kolikor se želite samostojno podati na potapljaško avanturo izven Sub-net-ovih skupin, vam organiziramo odhod, sprejem, logistiko, namestitev in potapljanje v terminu in na destinaciji po vaši izbiri.
  • Organizacija potovanja za skupine in klube
    Za ta segment je značilna predvsem popolna fleksibilnost in optimizacija stroškov potovanja. Prilagajamo se vašim željam in pričakovanjem in jih na podlagi izkušenj in poznavanju destinacij poskušamo v čim večji meri realizirati.

Hvala za vaše zaupanje.